Big bag vreče

big bag vrečaČe morda potrebujete big bag vreče za shranjevanje različnih vrst tovora, potem je dobro vedeti, da lahko naročite takšne, ki so izdelane popolnoma po vaši meri oziroma glede na vaše želje. Sicer lahko izbirate med številnimi različnimi modeli, a če med njimi slučajno ni takšnega, kot ga potrebujete, lahko naročite tudi popolnoma personaliziran model, ki bo prilagojen glede na vrsto tovora in tudi vsem vašim potrebam.

Material, iz katerega je namreč narejena ta vrsta embalaža, je zelo prilagodljiv in omogoča različne možnosti zasnove. Gre sicer za polipropilen, ki ni le zelo prilagodljiv, ampak ima tudi številne druge prednosti. Med drugim velja, da gre za material, ki je prijazen tako okolju kot zdravju, zaradi česar se možnosti shranjevanja različnih izdelkov v takšni embalaži le še povečajo, saj zato praktično ni omejitev.

Prav zaradi materiala se lahko v njih shranjuje tudi recimo prehranske izdelke, pri katerih sicer veljajo posebni standardni glede neoporečnosti vseh materialov, s katerimi prehranski oziroma živilski izdelki pridejo v stik. Obstajajo pa tudi modeli, ki omogočajo shranjevanje oporečnih snovi, ki bi lahko onesnažile okolje. Pomembno je torej, da pred izbiro preverite, za kakšen material gre in izberete takšnega, ki najbolj ustreza tovoru, ki ga boste shranjevali v vreči.

Poleg tega se lahko na različne načine pritrdijo tudi ročaji, ki so lahko tudi cevni oziroma zasnovani kako drugače. Ročaja sta lahko samo dva ali pa so štirje. Vreča ima lahko stabilno dno, kar omogoča še lažje polnjenje oziroma postavitev vreče na tla. Obstajajo pa tudi različni drugi modeli, med katerimi lahko izbirate. Več o njih izveste na spletni strani intercommerce.si, kjer lahko različne modele tudi kupite. Če med modeli v ponudbi ne najdete takšnega, ki bi vam ustrezal, pa jih kontaktirajte in z veseljem vam bodo prestavili možnosti izdelave personalizirane big bag vreče glede na vaše želje in zahteve.