Energetsko varčni kopalniški radiatorji

Imate v kopalnici zelo malo prostora? V veliko stanovanjih je tako, zato je treba opremo izbrati izredno premišljeno. To velja tudi za grelna telesa, ki morajo biti manjših dimenzij oziroma čim ožja, hkrati pa tudi dovolj učinkovita, da ogrejejo kvadraturo na primerno temperaturo. Energetsko varčni kopalniški radiatorji norveškega proizvajalca Glamox vam omogočajo prav to!

Zasnovani so namreč zelo funkcionalno. Zaradi tega so primerni še za tako majhne kopalnice, kjer prostora ni na pretek. Montirajo se na steno in so zelo tanki, zato bodo kljub majhni kvadraturi popolnoma nemoteči. Ob enem pa bodo kljub majhnim dimenzijam prostor zelo dobro ogreli. Pri tem so nadvse učinkoviti, a hkrati tudi varčni. To pomeni, da porabijo kar se da malo električne energije za učinkovito in hitro ogrevanje prostora.

Zaradi tega vam ni treba skrbeti, da bi bil zaradi ogrevanja z njimi račun za ogrevanje z elektriko na koncu meseca previsok. Če boste izbrali Glamox, se vam to ne bo zgodilo, saj njihovi modeli porabijo do 35 % manj električne energije. Zasnovani so tudi tako, da se ne morejo pregreti, zaradi česar je njihova poraba še nižja.

Z njimi boste tako zagotovo zadovoljni, saj so varčni kopalniški radiatorji Glamox vsekakor ena od boljših izbir na trgu. Ta norveški proizvajalec se namreč nenehno trudi na trg poslati še boljše in še bolj izpopolnjene modele. Med njimi so tudi takšni, ki so primerni in varni za uporabo v kopalnici. Pri tem je treba seveda pri vsakem modelu natančno pogledati specifikacije in preveriti, za kakšno uporabo je primeren. Pa tudi to, kakšno kvadraturo lahko z njim učinkovito ogrejete.

V pomoč pri izbiri vam je lahko tudi spletna stran silenos-ogrevanje.si, kjer boste našli vse modele znamke Glamox ter tudi vse informacije o njih. Na spletni strani boste našli tudi tabelo s podatki o tem, kakšna moč grelnika je primerna za ogrevanje določene kvadrature. Prav tako pa boste na spletni strani našli vse potrebne kontaktne podatke, kamor lahko naslovite morebitna dodatna vprašanja.