Essentiq Slovenija je odlična izbira!

Spletna trgovina Essentiq Slovenija ponuja odlične in kakovostne naravne izdelke za nego obraza, kože in las, poleg tega pa boste pri njih našli tudi čudovite naravne dišave za dom, ki vas bodo zapeljale z opojnimi in prijetnimi vonji. Gre za kozmetiko, ki je plod slovenskega znanja, predvsem pa prepričanja, da je treba zaupati naravi in da iz narave lahko dobimo najboljše sestavine. Naravna slovenska kozmetika je tako prava izbira za vse, ki vedo, da je naravno najboljše!

Njeno kakovost dokazujejo različni certifikati pa tudi to, da gre v tujini zelo priznano kozmetiko, ki se uporablja v različnih državah sveta in ki tudi na različnih kozmetičnih sejmih žanje same pohvale. Med zelo priljubljenimi in pohvaljenimi izdelki niso le toniki in drugi izdelki za nego obraza, šamponi za odrasle in za otroke in tako dalje, ampak tudi razpršilci in osvežilci zraka za prijetno dišeč dom.

Še ena prednost, ki bo navdušila vse okoljsko ozaveščene in tiste, ki se trudijo živeti ekološko, pa je embalaža, ki jo je možno v celoti reciklirati. Hkrati je embalaža tudi izredno lepo oblikovana in prijetna na pogled, zato je kakšen tak naraven kozmetični izdelek tudi lepo darilo.

Naravna kozmetika je sicer primerna tako za moške kot za ženske, še posebej za tiste z občutljivo kožo, ki ne prenaša dobro običajnih kozmetičnih izdelkov za nego. Podobno velja tudi za otroke, ki imajo nežno in občutljivo kožo, zato agresivni izdelki z veliko umetnih snovi niso primerna izbira zanje.

Svojim otrokom boste naredili največjo uslugo, če boste v njihovih najnežnejših letih uporabljali čim manj kozmetike, tistih nekaj izdelkov, ki jih boste uporabljali, pa naj bo čim bolj kakovostnih in naravnih. Otrokom pa bo še posebej všeč, če boste za umivanje las uporabljali naravne šampone brez sulfatov, saj ti ne dražijo oči, zato jih med umivanjem ne bo prav nič peklo in se bodo lahko veselo zabavali z igranjem s peno …

Čim prej si torej oglejte ponudbo naravne kozmetike in na lastni koži preizkusite, da so naravni kozmetični izdelki za nego res prava izbira tako za vas kot za vaše otroke!

This entry was posted in Zdravje.