GPS sledilnik – koristna naprava, ki nam lahko pomaga rešiti marsikatero težavo

Zavedamo se, da živimo v svetu, ki je skorajda pod popolnim nadzorom. Po eni strani je to dobro, po drugi pa ne, saj nam je s tem odvzet del popolne svobode. Včasih pa situacija žal nanese tako, da moramo zavestno slediti osebi, ki nam je blizu, saj smo po vsej verjetnosti v celoti izgubili njeno zaupanje. Takrat je najbolje, da se obrnemo na ljudi, ki se na ta proces spoznajo.

Spyshop je npr. ena od spletnih trgovin, kjer zaposleni vedo, katere naprave svetovati kupcem, ki želijo resnici priti do dna. Na svojih prodajnih policah ponujajo številne naprave, med katerimi so najbolj priljubljene skrite kamere, sledilne naprave, diktafoni, lovske kamere …

V zadnjem času je med najbolj priljubljenimi napravami prav gotovo GPS sledilnik. To je naprava, ki nam lahko pomaga rešiti marsikatero nastalo težavo v neverjetno kratkem času za zelo malo denarja.

GPS sledilnik je torej naprava, ki deluje preko GSM/GPRS omrežja in GPS satelita. S pomočjo tovrstne naprave lahko lociramo in nadzorujemo sledilnik kar preko telefona. Enostavno pokličemo sledilnik, nato pa prejmemo povratni SMS z natančno lokacijo.

Komplet GPS sledilnika, ki ga kupite v Spyshopu, vsebuje še napajalnik, USB kabel, dve bateriji, vodoodporni etui ter magnetni pokrov, dodatno polnilno postajo, poleg pa so priložena tudi slovenska navodila.

GPS sledilnik nam v resnici omogoča štiri različne načine sledenja, in sicer SMS sledenje preko GSM telefona z Google map povezavo, SMS sporočila s koordinatami trenutne lokacije, preko programa na našem osebnem računalniku, preko proizvajalčevega serverja.

Naprava kot je GPS sledilnik je torej izredno uporabna, ko želimo izslediti neko osebo ali morda celo žival. Napravo lahko naročimo kar preko spletne trgovine in tako bo že  nekaj dneh pri nas doma in že bomo lahko začeli s sledenjem. Če nam kaj ne bo jasno, bomo pogledali v nazorna slovenska navodila, ki so priložena napravi, ali pa bomo poklicali v Spyshop, kjer nam bodo izkušeni prodajalci znali še kako dobro svetovati.