Katera je najboljša naravna kozmetika v Sloveniji?

Essentiq - Slovenska naravna kozmetika

Tudi v Sloveniji imamo kar nekaj kakovostnih kozmetičnih produktov. Različni proizvajalci se trudijo trgu ponuditi tisto, kar ta vedno bolj ceni – naravne in ekološke izdelke brez škodljivih sestavin, ki so prijazni tako do naše kože kot do okolja. Katera je torej najboljša naravna kozmetika v Sloveniji? Tista, ki je poleg tega, da je naravna, tudi učinkovita. In katera je to? To je kozmetika Essentiq slovenska blagovna znamka, ki je zaradi svoje učinkovitosti zelo uspešna tudi v tujini!

Naravna, ekološka, veganska

Če vas zanima, katera je najboljša naravna kozmetika v Sloveniji, naj vam predstavimo blagovno znamko Essentiq, ki je nastala kot plod slovenskega znanja in želje po izdelavi čim bolj koži in naravi prijaznih izdelkov. Zaradi tega njihovi izdelki res vsebujejo le najbolj kakovostne sestavine, ki so plod narave. To so torej kakovostni rastlinski izvlečki, za katere se trudijo, da bi bili v čim večji meri tudi iz ekološke pridelave, saj se zavedajo, da je tako njihova kakovost največja.

Da bi bili izdelki res ekološki, pa poskrbi tudi njihova ekološka embalaža. Ekologija je torej ena od temeljnih vrednot te blagovne znamke, hkrati pa se trudijo, da bi bili vsi izdelki čim bolj prijazni do narave in vseh živih bitij. Prav zaradi tega se trudijo izbirati tudi sestavine zanje, ki niso izdelane iz živalskih sestavin oziroma takšne, ki so prijazne do živali, torej so veganske. V tem smislu lahko res govorimo o naravnih kozmetičnih izdelkih, ki spoštujejo naravo in vsa živa bitja v njej.

Izberite najboljše zase in za svoje otroke!

Naravno je vsekakor najboljše za naše telo, kar velja tudi za kozmetične izdelke. Izbirati je treba takšne, ki ne porušijo naravnega ravnovesja kože ali lasišča ter blagodejno vplivajo nanj. Takšni so vsekakor najboljša izbira za nego, saj učinkovito pripomorejo k lepšemu in bolj zdravemu videzu kože. Poleg tega pa vam slovenska blagovna znamka Essentiq ponuja številne izdelke za nego, med katerimi lahko izbirati, kar pomeni, da boste brez težav našli pravega zase.

This entry was posted in Lepota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *