Katero prevajalsko agencijo izbrati?

Prevajalska agencija Prevajanje.net vam nudi prevajanje besedil po ugodnih cenah. Obiščite našo spletno stran www.prevajanje.net in si poglejte, v katere jezike vse prevajamo in kakšne so naše cene. Poleg tega so med našimi storitvami tudi sodni prevodi, saj sodelujemo s kar nekaj sodnimi tolmači, prav tako pa vam nudimo tudi lektoriranje. Tako pri nas lahko dobite vse te storitve na enem mestu.

Prevajanje besedil vseh vrst

Naša prevajalska agencija Prevajanje.net prevaja vse vrste besedil, zato vam lahko prevedemo tudi vašega, ne glede na to, za kakšno besedilo gre in ne glede na to, kako obsežno ali zahtevno je napisano. Če imate recimo spletno stran, s katero bi radi nastopili tudi na tujih trgih ali pa je namenjena recimo turistom v Sloveniji, potem jo je obvezno prevesti v enega ali več tujih jezikov. Morda potrebujete prevod kakšnega članka, bloga, brošure, reklamnega besedila ali kaj drugega, prav tako pa so na voljo prevodi pravnih besedil in sodni prevodi. Tudi strokovna terminologija določenega področja ni problem, saj naša agencija sodeluje s prevajalci in prevajalkami, ki obvladujejo različna strokovna področja. V primeru, da potrebujete prevod, nas zato čim prej kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali!

Angleščina, nemščina, italijanščina in še in še

Danes se še vedno največ prevodov opravlja v angleščino oziroma iz angleščine v slovenščino, tesno za petami pa ji sledi nemščina, saj veliko slovenskih podjetij sodeluje z nemškimi ali avstrijskimi trgi, prav tako pa imajo nemška in avstrijska podjetja pri nas svoje podružnice. Zelo pomembna je tudi italijanščina, pri kateri velja podobno, pa seveda tudi jeziki nekdanjih jugoslovanskih republik, saj so tudi to nam bližnji trgi. Zanimivo pa je, da se povečuje zanimanje tudi za druge jezike, recimo kitajščino, kar pred nekaj leti še ni bilo tako pogosto. Ne glede na to, v kateri jezik potrebujete prevod, vam ga lahko priskrbi prevajalska agencija Prevajanje.net!

Hitro in kakovostno

Zaradi velike izkušenosti in velikega števila odličnih prevajalcev, s katerimi redno sodelujemo, lahko za vse prevode poskrbimo v zelo hitrem času, saj z delom začnemo praktično takoj, ko oddate naročilo. Zavedamo se namreč, da naročniku ni pomembna le kvaliteta opravljenega dela, ampak tudi to, kako hitro je to opravljeno. Če se vam torej zelo mudi, vam lahko nudimo ne le ugodno in kvalitetno, ampak tudi hitro izvedeno storitev. V kolikor torej potrebujete hitro in kakovostno prevajanje besedil, smo pravi naslov za to, da dobite tisto, kar potrebujete!