Kozmetika za vegane iz naravnih sestavin

Veganom ni pomembno le, da so izdelki, ki jih uporabljajo, živalim prijazni in narejeni iz rastlinskih izvlečkov in sestavin, ampak tudi, da so ti izdelki čim bolj naravni. Kozmetika za vegane mora biti zato ekološka in organska, torej takšna, ki je čim bolj prijazna tudi do narave in okolja, v katerem bivamo. In prav takšne izdelke ponuja Essentiq, slovenska blagovna znamka prvovrstne naravne kozmetike za nego kože, ki je primerna tudi za vegane, pa tudi za tiste z občutljivo kožo in za vse ljubitelje naravnih sestavin. Vsebuje namreč le najboljše za vašo kožo!

Veganska kozmetika Essentiq

www.essentiq.si

Osnovo vsake kakovostne kozmetike bi morali predstavljati izvlečki rastlin, ki vsebujejo učinkovine, ki dobro vplivajo na našo kožo ter ki so pridelane brez škropiv in pesticidov. Kozmetika za vegane pa poleg tega ne sme biti testirana na živalih in ne sme vsebovati sestavin živalskega izvora. Zakaj bi tudi jih, če pa lahko prav vse, kar potrebuje naša koža, dobimo v naravi pri rastlinah? Prav zato tudi različni dodatki in sintetične sestavine niso potrebni, a jih proizvajalci uporabljalo zaradi zniževanja cene proizvodnje. Če pa hočete res najboljše za svojo kožo, izberite izdelke, ki vsebujejo več kot 90 % naravnih sestavin.

Essentiq jih vsebuje kar od 98 do 99 %!

Najboljša nega kože

Kozmetika za vegane je primerna prav za vse, ki bi radi svojo kožo negovali na čim bolj naraven, a  učinkovit način. Domača kozmetika je prav tako dobra alternativa, vendar lahko v laboratoriju veliko bolj natančno preverimo, kakšne so učinkovine posameznega rastlinskega izvlečka in tako poskrbimo za resnično kakovostno sestavo, ki koži da vse, kar ta potrebuje. Če poleg tega kozmetika ne vsebuje še nič takšnega kar bi bilo škodljivo do narave in je narejena do živali prijazen način, pa je to še dodaten plus, da se odločite zanjo!