Mini stretch folija za embaliranje

Prožen in zelo prilagodljiv material za pakiranje, kakršna je mini stretch folija, vam omogoča, da bodo vsi vaši izdelki odlično zaščiteni, ne glede na to, za kakšne izdelke gre. Takšen pakirni material se namreč odlično obnese pri pakiranju zelo raznolikih izdelkov, zato omogoča široke možnosti uporabe in se uporablja v zelo različnih panogah.

Embaliranje raznolikih izdelkov

Pri izbiri ustreznega pakirnega materiala ni pomembno le to, za kakšno vrsto izdelkov gre, ampak je pomemben tudi namen embaliranja. Lahko gre namreč le za zaščito izdelkov pred prahom in umazanijo, ko bodo v skladišču čakali na nadaljnjo obdelavo, lahko jih želite zaščititi med transportom, pripraviti za pošiljanje po pošti ali pa je pakiranje namenjeno končnim kupcem. Od tega, za kakšen namen gre, je odvisno to, kakšen pakirni material bi bil najpomembnejši za vas in za vaše potrebe.

Na izbiro imate namreč zelo veliko različnih materialov, ki se razlikujejo glede na lastnosti, zato se je pred izbiro vedno dobro čim bolj informirati. Nekateri so odporni na vlago, drugi zaščitijo izdelke pred poškodbami in tako dalje. Med njimi je tudi mini stretch folija, ki zaščiti izdelke pred umazanijo, vlago, prahom in tako dalje ter se lahko uporablja za embaliranje številnih izdelkov, ki se jih ovije vanjo in tako dobro zaščiti.

Primerna je za ročno pakiranje, ki s pomočjo posebnega držala oziroma ročnega odvijalnika ter raztegljivosti folije poteka hitro in na zelo enostaven ter učinkovit način. Običajno se uporablja tudi pri pakiranju paketov, ki jih pripravljate za pošiljanje po pošti oziroma na transport.

Odlične lastnosti raztegljive folije

Mini stretch folija ima odlične lastnosti, saj je raztegljiva in zaradi tega omogoča zelo enostavno pakiranje. Poleg tega lahko z njo ovijete tudi izdelek nepravilnih oblik in to tako, da pri tem ne porabite prevelike količine pakirnega materiala, s čimer se zmanjšajo tudi končni stroški za embaliranje izdelkov ali paketov. Na voljo je v različnih širinah in debelinah, tako da lahko njene lastnosti prilagodite vrsti izdelka, ki ga je treba embalirati.