Naravna vlažilna krema za obraz Essentiq

Veste, kaj potrebuje vaša koža? Ne glede na to, v katerem starostnem obdobju ste, in ne glede na to, kateri tip kože imate, je za to, da ostane lepa in sijoča, nujno vlaženje. Hidriranje kože je pomembno v vseh starostnih obdobjih, še posebej pa pri zreli koži. Na dobro hidrirani koži se namreč tudi gube poznajo manj, saj je koža bolj napeta in prožna. Zaradi tega vam naravna vlažilna krema za obraz Essentiq lahko koristi tudi v boju proti gubam oziroma vam pomaga poskrbeti za to, da bo vaša koža videti bolj mladostna.

Poskrbite za bolj mladostno kožo z več sijaja

Čeprav lahko na trgu kupite nešteto različnih kozmetičnih izdelkov, ki obljubljajo pomladitev kože, pa je v bistvu tisto, kar vaša koža potrebuje, le ustrezno vlaženje, ki mora biti globinsko. Zaradi tega različne mastne kreme, ki jih marsikdaj uporabljajo tisti s suho kožo, niso učinkovite, saj ne prodrejo globoko pod povrhnjico, poleg tega pa še zamašijo pore, zaradi česar nastajajo nečistoče.

Velikokrat imajo kozmetični izdelki dodane tudi različne sestavine, ki obremenijo kožo in jo lahko tudi po nepotrebnem dražijo, zaradi česar ji prav nič ne koristijo in nič ne naredijo za to, da bi bila videti lepša. V kolikor torej želite poskrbeti za čim bolj globinsko vlaženje vaše kože brez kakršnih koli škodljivih sestavin, je naravna vlažilna krema za obraz prava izbira!

Bolj prožna in lepša koža

Vlažilna krema za obraz Essentiq z naravnimi oziroma organskimi sestavinami poskrbi za boljše navlaženo in bolj prožno kožo. S tem pa koža postane tudi bolj mladostna in gladka. Uporaba takšne naravne kreme je torej pravi recept za vse, ki želijo čim bolje poskrbeti za svojo kožo in jo polepšati. Lepa koža je namreč le zdrava koža, torej tista, ki ima na voljo vsa potrebna hranila, za katera lahko naravni ekološki izvlečki učinkovito poskrbijo. Prav tako pa je treba poskrbeti tudi za hidriranje kože in za to, da je ta čim bolje navlažena. Tako bo ohranila svojo prožnost in postala lepša!

This entry was posted in Lepota.