Norveški električni radiatorji Glamox

Glamox-3001

www.silenos-ogrevanje.si

Na trgu lahko najdemo veliko število različnih proizvajalcev zelo različnih grelnikov na elektriko. Tak način ogrevanja je namreč v zadnjem času postal vedno bolj priljubljen tako v drugih evropskih državah kot pri nas. Elektrika je veliko bolj čist in ekološki način ogrevanja, marsikdaj pa lahko tudi cenejši. Tudi v Sloveniji se namreč vse več gospodinjstev odloča za ogrevanje na elektriko. Ena od možnosti v ta namen so tudi električni radiatorji, pri čemer pa je priporočljivo izbrati čim bolj kakovostne, če hočemo, da bi bili z njimi res zadovoljni.

Glamox – znamka, ki prepriča

Katerega proizvajalca izbrati in kateri električni radiatorji so najboljši? Možnosti je veliko, vsekakor pa velja premisliti o tem, da izberete blagovno znamko Glamox. To je namreč priznani in cenjeni norveški proizvajalec, ki izdeluje različne grenlike, namenjene ogrevanju prostorov z elektriko. In to na zelo učinkovit ter varčen način! Njihove grelnike se lahko uporablja tako v privatnih stanovanjih in hišah kot v poslovnih prostorih in povsod drugje. Namesti se jih lahko kamor koli, saj se jih preprosto montira na steno, na kateri zasedejo zelo malo prostora.

Zakaj izbrati prav Glamox?

Električni radiatorji Glamox so najboljša izbira predvsem zaradi njihove velike varčnosti, saj porabijo zelo malo električne energije. Ko namreč izbirate način ogrevanja, ne smete gledati le na ceno začetne investicije, ampak tudi na to, koliko energije boste porabili vsak mesec. Smiselno je izbrati tak način ogrevanja, ki je enostaven in učinkovit, ter takšnega, pri katerem boste porabili čim manj energije. Na tak način namreč lahko precej privarčujete, pri čemer pa seveda na to, koliko energije boste porabili za ogrevanje na določeno temperaturo, vplivajo tudi drugi dejavniki, kot so izolacija, vrsta oken in kako dobro tesnijo itd.

Pomembno je tudi, da izberete primeren model glede na velikost oziroma kvadraturo prostora. Na voljo je velika izbira modelov z različno močjo, med katerimi lahko izbirate. Vsi modeli so varčni in zanesljivi ter opremljeni z zelo preciznimi in tehnološko dovršenimi termostati, ki omogočajo natančno regulacijo temperature v prostoru. Poleg tega pa zagotavljajo tudi to, da je temperatura v prostoru konstantna, kar omogoča še višjo kvaliteto bivanja in še večje udobje.