Parketi Ljubljana in velika izbira

Parketi Ljubljana - Onis d.o.o.Parketi Ljubljana oziroma podjetje Onis vam nudijo veliko izbiro različnih možnosti, med katerimi lahko izbirate. Kaj boste izbrali, je odvisno od tega, kakšen prostor opremljate, ali gre za dnevno sobo ali poslovni prostor oziroma morda za otroško sobo. Seveda pa tudi od tega, kaj vam je všeč, kakšne so vaše želje in okus. Obiščite njihov prodajni salon in si oglejte, kakšne talne obloge vam ponujajo! Z veseljem vam bodo svetovali in pomagali pri izbiri!

Gotovi, masivni in drugi parketi Ljubljana

Onis vam ponuja različne vrste parketov, med katerimi so tako gotovi kot klasični masivni, pa tudi različne druge vrste. Katera vrsta bi bila najbolj ustrezna za vas, je odvisno od tega, kaj potrebujete. Če recimo opremljate poslovni prostor, so vaše zahteve gotovo povsem drugačne, kot če opremljate dnevno sobo ali spalnico. Pri izbiri je namreč treba upoštevati tudi obremenjenost površine, pa tudi to, kako pogosto jo bo treba čistiti in podobno.

Če se odločite za klasično masivo, polaganje sicer traja nekoliko dlje časa, a je tudi njihova življenjska doba daljša. Poleg tega pa veljajo za eno najbolj žlahtnih talnih oblog ter so zelo lepega videza. Danes jih sicer pogosto nadomeščajo gotovi parketi, pa naj si bo to v dvoslojni ali troslojni različici. Zelo priljubljeni so tisti, ki se jih polaga v obliki mozaika, ali tisti, ki se polagajo v tradicionalni obliki ribje kosti, s čimer poskrbimo za klasičen videz, ki trenutno spet velja za izredno modernega.

Številne različne vrste lesa

Na voljo so številne različne vrste lesa. Med njimi so tako domače vrste kot bolj eksotične, ki so v zadnjih letih pridobile na priljubljenosti, saj so lepega videza in zelo odporne. Izbira je tako res velika in vsakdo lahko najde kaj ustreznega zase. Pri tem pa je treba poleg samega videza določene vrste lesa, ki si jo je najbolje ogledati v živo, upoštevati tudi njihove lastnosti, ki zelo pomembno vplivajo na vzdržljivost, stabilnost, odpornost, življenjsko dobo in vse ostale vrste parketa.