Parketi Onis – da bodo vaša tla še lepša

Si želite lepih tal? Opremljate dom in razmišljate o tem, kakšno talno oblogo izbrati? Si želite čim bolj naravnega videza talne obloge v bivalnih prostorih? Se sprašujete, ali je lesena talna obloga primerna tudi za hodnik, kuhinjo ali kopalnico? Odgovor na vsa ta vprašanja vam nudijo parketi Onis!

Parketi Ljubljana - Onis d.o.o.

Pomoč pri izbiri talne obloge

Potrebujete pomoč pri izbiri talne obloge? Ne veste, katero izbrati oziroma na koga se obrniti, če potrebujete nasvet? Vas zanima, kako vedeti, da je neka talna obloga res kakovostna in kje jo kupiti po ugodni ceni?

Parketi Onis vam nudijo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Če iščete primerno talno oblogo za svoj dom, poslovni ali kakšen drug prostor, jih kontaktirajte ali obiščite v njihovem prodajnem salonu v Ljubljani, saj vam bodo zagotovo lahko pomagali. Njihove prednosti so:

  • strokovno svetovanje pri izbiri talne obloge,
  • dolgoletne izkušnje,
  • velika izbira in številne možnosti,
  • ugodne cene.

Kako izbrati ustrezno talno oblogo?

Pred izbiro talne obloge je treba narediti analizo prostora, kamor jo želite položiti. Za kakšen prostor gre oziroma kakšna je njegova namembnost? Gre za spalne prostore, v katerih tla niso zelo obremenjena, kuhinjo, kjer včasih na tla pade tudi kakšna kapljica vode ali se kaj polije, ali za kakšen drug prostor? Kakšna je povprečna temperatura v prostoru in kakšna je njegova relativna vlažnost? Kakšne so vaše želje glede videza talne obloge, kako boste prostor opremili in kakšen slog vam je všeč?

talne obloge - parketi

Vse to so pomembna vprašanja, o katerih velja razmisliti, še preden izberemo primerno talno oblogo zase. Če razmišljate o parketu ali leseni talni oblogi, potem so Onis parketi zagotovo dobra izbira, vendar pa je na voljo toliko različnih možnosti, da odločitev o tem, katera talna obloga bi bila najbolj primerna za vas, nikakor ni lahka.

Zaradi tega vam bodo njihovi prodajalci vsekakor v veliko pomoč, saj vam bodo s svojimi izkušnjami iz prakse, strokovnim znanjem in ostalimi nasveti lahko pomagali pri tem, da najdete najboljšo možnost zase. Z njihovo pomočjo bo izbira talne obloge zagotovo veliko lažja, predvsem pa bo izbrana talna obloga kakovostna in takšna, da boste z njo res zadovoljni še mnogo let.