Polepšajte vaš vrt!

Vrtnarske storitve Skerca poskrbijo za vsak vrt!

Vsak vrt je drugačen, zato mora biti njegova ureditev prilagojena obliki in velikosti parcele, orientiranosti glede na smeri neba ter različnim drugim dejavnikom, ki vplivajo na to, kakšen bo vrt. Vrtnarske storitve Skerca so podjetje, v katerem dobro vedo, kako se profesionalno ureja vrtove, zato bodo z veseljem in strokovno poskrbeli tudi za vaš vrt!

Za vsako težavo obstaja rešitev

Morda na vašem vrtu pod drevesi noče rasti trava, čeprav ste jo že stokrat posejali? Imate težave s plevelom? Ali pa morate poleti vrt nenehno zalivati, kar vam jemlje veliko energije in časa? Vse to so težave, s katerimi se srečujejo prav vsi lastniki vrtov, vrtnarske storitve Skerca pa poskrbijo, da jih boste uspešno rešili!

Mogoče pa imate na vrtu drevo, ki ne obrodi tako, kot bi si želeli? Potem je treba poskrbeti za pravilno obrezovanje, ki poskrbi za pomladitev drevesa in za bolje osončeno krošnjo, kar omogoči tudi večji pridelek sadja.

Čisto enako velja tudi za druge težave na vrtu: za prav vsako obstaja rešitev, le pravilno in z ustreznim znanjem se je treba lotiti problema! Če ne bi bilo tako, ne bi bilo urejenih in lepih vrtov. Zagotovo si želite, da bi bil tak tudi vaš vrt, zato pa potrebujete profesionalne vrtnarske storitve!

Rešitev za vaš vrt

Kaj potrebuje vaš vrt in kako ga polepšati? Kako poskrbeti za lepo trato in bogato rodnost sadnega drevja? Kam postaviti bazen? Katera drevesa in rastline posaditi na vrt in kako poskrbeti, da bodo uspevala? V nadaljevanju vam naštevamo le nekaj možnosti, ki poskrbijo za to, da bo vaš vrt lepši, njegovo vzdrževanje pa vam bo vzelo manj časa:
– celostno načrtovanje okolice
– odlični namakalni sistemi
– travnati tepihi
– profesionalno obrezovanje dreves
– zožitev žive meje
– vse druge vrtnarske storitve po vaši meri