Poskrbite za linijsko odvodnjavanje

Linijsko odvodnjavanje RECYFIX®PRO

Linijsko odvodnjavanje RECYFIX®PRO – Hauraton.si

Linijsko odvodnjavanje okolice je zelo pogosto tako na dvoriščih kot ob sprehajalnih poteh, v parkih in še marsikje drugje, saj je zelo učinkovito in praktično. Za to, da uredimo linijsko odvodnjavanje, potrebujemo ustrezno kanaleto z dovolj velikim pretokom. Kanaleta je lahko narejena iz različnih materialov, med katerimi se zelo dobro obnese umetna masa oziroma poliamid. Pomembno je tudi, da je kanaleta za linijsko odvodnjavanje narejena v skladu s standardi oziroma ustreznimi certifikati. Pri izbiri je treba sicer gledati predvsem obremenitveni razred, pa tudi druge lastnosti posameznega izdelka za linijsko odvodnjavanje meteornih voda na zasebnih in javnih površinah.

Več kanalet lahko povežemo skupaj, na konec pa dodamo še posebno steno z iztokom, ki poskrbi za to, da se meteorna voda izteče na za to primerno mesto. Poleg tega se za učinkovito linijsko odvodnjavanje uporabljajo tudi peskolovi, ki zadržijo večje drobce peska, kamenčke pa tudi druge nečistoče in poskrbijo za to, da te ne zamašijo kanalet. Kanalete za linijsko odvodnjavanje so sicer prekrite z rešetkami, ki se pritrdijo na samo kanaleto. Tako kot obstaja več različnih tipov kanalet za linijsko odvodnjavanje, obstaja tudi več različnih rešetk.

Katera kombinacija bi bila najboljša za vas, je odvisno od tega, kaj točno potrebujete. Za nasvet lahko vprašate tako trgovca, ki se ukvarja s prodajo kanalet in rešetk za linijsko odvodnjavanje, kot proizvajalca takšnih izdelkov. Za enega od najbolj priznanih proizvajalcev na tem področju velja Hauraton, ki ponuja vse za učinkovito linijsko odvodnjavanje. Njihovi izdelki so znani po kakovosti, inovativnosti in dolgi življenjski dobi, pa tudi po tem, da so zelo enostavni za vgradnjo in uporabo. Če torej želite poskrbeti za učinkovito linijsko odvodnjavanje, izberite Hauraton!