Potiskan lepilni trak poskrbi za večjo prepoznavnost vašega podjetja

Močna konkurenca pri praktično vseh dejavnostih je poskrbela, da si danes v številnih podjetjih belijo glave s tem, kako izstopati. Ob tem seveda večina pomisli na najpogostejše možnosti oglaševanja, ki se je v zadnjih letih že skorajda povsem preselilo na splet. To je vsekakor logično, vendar pa pri tem ne smete pozabiti niti na tiste malenkosti, ki jim mnogi ne posvečajo dovolj pozornosti. Ena takšnih navideznih malenkosti je na primer potiskan lepilni trak z logotipom vašega podjetja, ki ga uporabite za pakiranje. Z vidika stroškov gre za relativno majhen vložek, ki pa se vam lahko bogato obrestuje.

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/lepilni-trak

Upoštevajte, da informacije pogosto vsrkavamo »mimogrede«

Vsakodnevno smo izpostavljeni številnim dražljajem, ki jih pogosto vsrkavamo skorajda povsem nezavedno. Tako se nam takrat, ko potrebujemo določen izdelek ali storitev, v misli prikradejo imena podjetij, čeprav morda ne bi znali natančno pojasniti, kje in kako smo izvedeli zanje. In prav to je tisti mehanizem človeških možganov, ki se ga splača izkoristiti tudi pri razmišljanju o embalaži izdelkov.

Potiskan lepilni trak je eden izmed elementov, ki omogoča, da se ime ali logotip vašega podjetja počasi, a zanesljivo usidra v spomin vaših potencialnih strank. Ne podcenjujte torej učinkov, ki jih ima lahko zelo subtilno oglaševanje, saj so te dokazani. Na tak način torej lahko močno izboljšate prepoznavnost vašega podjetja ali blagovne znamke, in to z minimalnimi stroški!

Dimenzije in potisk po meri naročnika

Cena je v največji meri odvisna od vrste traku, saj jih ima vsak ponudnik na voljo kar nekaj različnih. Primerjava cen pokaže, da potiskan lepilni trak ni nujno bistveno dražji od klasičnega. Natančna cena je seveda odvisna od želenih dimenzij, zahtevnosti potiska in od velikosti naročila. Pri večjih naročilih si lahko na primer marsikje zagotovite vse prej kot zanemarljiv količinski popust. Za konec naj omenimo še, da logotip podjetja ni edina možnost, ki vam je na voljo – motive in napise lahko izkušen ponudnik storitve v celoti prilagodi vašim specifičnim željam.