Pripomočki za nohte in njihovo nego

Mollon PRO – Pripomočki za nohte

Si želite čim bolj popolno urejenih nohtov? Ali pa se sprašujete, kako drugim ženskam uspe imeti vedno tako lepe nohte in bi si takih želele tudi ve? Verjetno mislite, da je njihova skrivnost v rednem obiskovanju kozmetičnih salonov in manikerk, a to ne drži nujno povsem. V resnici si marsikatera ženska nohte ureja kar sama doma, vendar pa za to uporablja profesionalne in kakovostne pripomočke, ki poskrbijo tudi za odlične rezultate. Torej za popolne nohte, kakršne bi vam naredili v kozmetičnem salonu in kakršne si želite tudi vi. Danes se namreč dobijo najrazličnejši pripomočki za nohte in brez težav lahko kupite tudi tiste, ki jih uporabljajo profesionalne manikerke.

Preden začnete iskati profesionalne lake za nohte, pa vedite, da se nega nohtov začne veliko prej, preden nanje nanesemo lak. Najprej jih je treba urediti in skrbeti zanje, prav tako pa je treba skrbeti za nego celotnih rok. Za to se uporablja različne negovalne kreme in olja, ki z vitamini ne nahranijo le kože na rokah, ampak tudi same nohte. Zaradi tega bodo ti bolj zdravi, lepši in veliko bolje hidrirani. Vse to se pozna tudi na njihovem videzu. Če imate na njih kljub ustrezni negi kakršne koli nepravilnosti, se jih da prekriti s posebnimi negovalnimi sredstvi. Ta ne prekrijejo le nepravilnosti, ampak hkrati tudi zaščitijo noht. Pri tem ne pozabite tudi na nohte na nogah, saj je za popolno urejenost treba urediti tudi te.

Ko so nohti enkrat urejeni, pa je čas za nanos laka. Obstaja več vrst različnih lakov, ki se razlikujejo tako glede načina nanosa in utrjevanja kot tudi glede končnega videza in obstojnosti. Pomembno je, da izberete takšno vrsto laka, ki ustreza vam in vašim navadam. Marsikdo je zadovoljen s klasičnimi laki, če pa želite čim večjo obstojnost in naraven videz, potem izberite gelish lake, ki zdržijo od dva do tri tedne. Vendar boste v tem primeru potrebovali več časa za nanos in utrjevanje, ki ga je treba izvesti po posebnem postopku, pri tem pa uporabiti tudi posebno lučko. Pripomočki za nohte in njihovo nego se torej razlikujejo glede na to, kakšno manikiro ali pedikuro si želite.

 

This entry was posted in Lepota.