Radiator z WiFi termostatom

WiFi termostatIščete radiator, ki bi imel vgrajen tudi wifi termostat? Tako ga je možno upravljati kar preko internetne povezave. Seveda pa ga po želji lahko upravljate tudi fizično, kot vsak drug termostat na radiatorju. Tega pa ne morejo narediti vaši otroci, saj je termostat oziroma regulator zasnovan tako, da ima posebno zaščito child lock. Hkrati pa seveda lahko s pomočjo posebne aplikacije in internetne povezave režim ogrevanja nastavite vnaprej glede na svoje potrebe ter tako poskrbite za maksimalno udobje ter optimalno porabo energije.

Za udobno ogrevanje

Wifi povezava omogoča še bolj udobno regulacijo ogrevanja. Tako lahko vaš wifi termostat na radiatorju nastavite kar s pomočjo aplikacije, ki jo namestite na katero koli pametno napravo. Tako imate lahko aplikacijo za upravljanje z ogrevanjem nameščeno na telefonu ali tablici, kar pomeni, da vam ne bo treba narediti niti tistih treh korakov, ko boste ležali na kavču in si zaželeli višje ali nižje temperature, ampak boste za to poskrbeli z nekaj kliki. Na tak način lahko povečate tudi temperaturo v kopalnici, preden se nameravate skopati v njej in podobno. Udobje, ki vam ga omogoča regulacija ogrevanja preko internetne povezave, je vsekakor neverjetna!

Manjša poraba pri ogrevanju

Še ena velika prednost aplikacije za nadzor nad ogrevanjem ter tega, da uporabljate wifi termostat, pa je ta, da imate tako lahko veliko boljši nadzor nad porabo. Vedno boste namreč lahko preverili, kakšna je temperatura v določenem prostoru, in jo prilagodili, če se vam bo to zdelo potrebno. Tako nikoli ne bo kakšen od radiatorjev grel na polno, kadar za to ni potrebe. Enako velja za čas, ko ste z doma, kar lahko z aplikacijo nastavite že vnaprej ter tako poskrbite za to, da bo vaša poraba energije za ogrevanje manjša. Za dodaten prihranek pa poskrbi ogrevanje na elektriko, o katerem si lahko preberete na Kako zmanjšati stroške električne energije za ogrevanje.