Silenos kozmetika

Kaj je pomembno pri izbiri kozmetike, ki jo uporabljamo za nego naše kože? Kako izbrati kremo, ki je primerna za našo kožo, četudi je ta občutljiva? Kaj izbrati za nego suhe kože? Kako negovati problematično kožo ali kožo, nagnjeno k luskavici?

Na vsa ta vprašanja obstaja samo en odgovor: Silenos kozmetika.

Silenos-HarmonySilenos kozmetika je zasnovana tako, da z naravnimi sestavinami pomaga koži do ravnovesja. Rezultat je lepa in zdrava koža, kakršno si želi večina ljudi. Vendar pa večina ljudi uporablja preveč agresivno kozmetiko, ki koži naredi več škode kot korist. Kozmetika za nego kože mora biti namreč nežna do kože, jo oskrbeti s hranilnimi snovmi in vlago, predvsem pa ne sme vsebovati nobenih škodljiv snovi, kot so na primer kortikosteroidi. Poleg tega pa je najboljša tista kozmetika za nego kože, ki je narejena iz naravnih sestavin.

Naravna mineralna voda, na kateri bazira Silenos kozmetika, je bogata z minerali, ki jih koža potrebuje za ohranjanje naravnega ravnovesja in obnavljanje svojega naravnega obrambnega mehanizma, ki jo zaščiti pred negativnimi vplivi okolja, škodljivih snovi in vsega ostalega. Zaradi odličnih sestavin je Silenos kozmetika primerna tudi za najbolj občutljivo kožo, poleg tega pa ima tudi antibakterijski učinek in kožo regenerira.

Če torej vaša koža potrebuje osvežitev, je zelo suha, vneta ali nagnjena k luščenju, potem vam Silenos kozmetika lahko pomaga. Izbirate lahko med različnimi izdelki za nego kožo, katerih skupni cilj je samo eden: da bo vaša koža ostala lepa in zdrava ter da se boste v svoji koži dobro počutili. Pobrskajte po spletni strani www.silenos-kozmetika.si in poiščite kozmetiko zase!

This entry was posted in Zdravje.