Šola surfanja na Kanarcih

surfanjeVeter, valovi in prijetno vreme so vse, kar potrebujete za uživanje v surfanju, četudi ste čisti začetnik in še nimate primernega znanja tega fantastičnega športa, ki vam da izjemen občutek svobode v gibanju. Seveda tudi brez opreme in znanja ne gre, a oboje vam lahko po ugodni ceni ponudi slovenska šola surfanja na Kanarcih, kot surferji pogosto rečejo Kanarskim otokom, ki so zanje ena od najbolj priljubljenih destinacij, saj tam sezona traja celo leto.

Na otoku Lanzarote, v majhni vasici Famara, ki slovi po dolgih peščenih plažah in idealnih surferskih pogojih, se nahaja šola surfanja Waterman.si, ki sta jo tam ustanovila dva Slovenca, navdušenca nad surfanjem in ostalimi podobnimi športi, kot sta na primer kajtanje in supanje. Oba sta izkušena učitelja surfanja in k njima prihajajo na tečaj učenci iz vse Evrope, zato bosta surfanja brez težav in hitro zagotovo naučila tudi vas. V šoli si lahko izposodite tudi prav vso opremo, ki jo potrebujete za surfanje, ter se po potrebi poleg začetniškega tečaja odločite tudi za kakšno individualno urico z učiteljem, če bi svoje znanje želeli še bolj izpolniti.

Šola surfanja Waterman vas vabi na aktivne počitnice prav v vseh letnih časih, saj Lanzarote velja za otok večne pomladi, zato surferska sezona traja celo leto. Temperature zelo redko padejo pod 22 stopinj, vpliv Atlantskega oceana pa poskrbi za nenehno vetrovno vreme, ki je nujno, če hočete zares uživati v surfanju, saj brez vetra ni visokih valov, na katerih bi lahko preizkušali svoje znanje. Na otoku Lanzarote lahko v šoli surfanja preživite cele počitnice in se tako naučite tega zanimivega športa ter se preizkusite v nečem novem. Poleg tega pa boste uživali tudi v lepotah enega od Kanarskih otokov, na katerega zaide manj turistov kot na tiste znane, tako da boste lahko uživali v neokrnjeni naravi, fantastični pokrajini in mirnem okolju, se odpočili od napornega vsakdanjika in si dobro napolnili baterije. Če si že od nekdaj želite, da bi se naučili, kako se obdržati na surferski deski in zajadrati na valovih, potem je dopust na otoku Lanzarote tisto, kar iščete.

This entry was posted in Turizem.