Stenski radiator wifi za vsak prostor

Električni radiator z WiFi - GLAMOX H60

Sodobna tehnologija nam omogoča veliko več udobja. Med drugim lahko tudi temperaturo v prostoru uravnavamo kar preko internetne brezžične povezave, kar nam omogoča električni stenski radiator wifi, ki se ga zlahka namesti prav v vsak prostor, pa naj si bo bivalni ali poslovni. Gre za električni radiator, ki ima wifi termostat, torej termostat, ki ga lahko povežete z brezžičnim internetnim omrežjem in tako upravljate in nadzorujete kar na daljavo.

Kako se upravlja wifi termostat?

Stenski radiator wifi lahko upravljate preko pametnega telefona, tablice ali druge pametne naprave. Za to boste potrebovali le brezžično internetno omrežje ter aplikacijo, ki si jo namestite na napravo, s katero bi želeli upravljati termostat. Enostavna in pregledna aplikacija vam omogoča, da nastavljate temperaturo v prostorih, preverite, kakšna je ta trenutno, jo regulirate, spremenite oziroma nastavite dnevni, nočni ali tedenski režim ali urnik ogrevanja.

Poleg tega pa vam takšna aplikacija omogoča tudi to, da boste imeli veliko boljši nadzor nad porabo, saj boste to zlahka vedno lahko hitro preverili. Upravljanje wifi termostata je torej zelo preprosto in seveda tudi zelo udobno. Prav tako pa ga lahko upravljate praktično od koderkoli, skratka tudi takrat, ko vas sploh ni doma, kar pomeni, da boste vedno lahko temperaturo v bivalnih ali poslovnih prostorih nastavili tako, da bo primerno toplo, ko boste prispeli. Hkrati pa se vam nikoli več ne bo zgodilo, da bi se sekirali zaradi tega, ker ste pozabili zapreti ventil na radiatorju, saj boste to lahko storili tudi kasneje – s pomočjo vašega telefona in aplikacije na njem.

Super rešitev za večje udobje

Upravljanje pametnega wifi termostata s pomočjo aplikacije je sodobna rešitev za vse, ki cenijo udobje in si želijo čim bolj poenostaviti svoje življenje. To je odločina rešitev, ki bo v prihodnosti verjetno postala nekaj običajnega, saj se vedno več ljudi zaveda, da lahko s pametnimi rešitvami in sodobno tehnologijo poskrbi za boljše upravljanje z energijo ter za manjšo porabo in boljši nadzor nad stroški.