Tai chi Ljubljana

Tai Chi LjubljanaSte iz Ljubljane in iščete odličnega inštruktorja, ki vam bo pomagal, da se boste naučili tai chi položajev? Ste se s to zanimivo veščino že srečali, sedaj pa bi radi izboljšali svoje znanje in položaje še izpopolnili? Ne le popolni začetniki, ampak prav vsi, ki se ukvarjajo s takšnim načinom gibanja, hitreje napredujejo pod vodstvom učitelja, ki jim bo pomagal, da bodo počasi izboljšali gibljivost telesa, postali bolj prožni in v sebi odkrili notranjo harmonijo.

Bizinaizi vam ponuja točno to: tai chi pod izkušenim vodstvom, s poudarkom ne le na telesnih vajah, ampak tudi na dihanju in umiranju duha oziroma na tehnikah, ki spominjajo na meditacijo. S tem boste revitalizirali svoje telo in duha, zaživeli drugače in bolj lahkotno, prav tako na izi, kakršni so videti gibi pri tej gibalni veščini. V resnici sami gibi po večini niso težki, čeprav je pri nekaterih potrebna določena fizična moč, težje jih je izvajati pravilno, kar pomeni, da morajo biti gibi tekoči, počasni, prav nič sunkoviti in umirjeni.

Če iščete tai chi Ljubljana, potem ga lahko najdete pri nas. Za vas smo pripravili trening, ki bo izboljšal vaše psiho-fizično počutje in vas napolnil z energijo. S to starodavno veščino lahko poskrbite zase in za svoje telo ter si izbistrite misli, prav tako pa lahko v svoje življenje vnesete več ravnovesja, kar pomeni, da vas napori, obremenitve in stres ne bodo mogli več kar tako vreči iz tira, saj boste v sebi čutili notranjo moč, ki vam jo pomaga okrepiti prav tai chi. Ne gre namreč za borilno veščino, ampak za umetnost gibanja oziroma izvajanja energijskih vaj, ki pripomorejo k boljšemu počutju. Idealno za vse, ki niste zadovoljni sami s sabo oziroma bi se radi počutili bolje – tai chi Ljubljana čaka na vas, da nas obiščete in se naučite nekaj novega!