Ustanovitev podjetja v tujini

Do podjetja kar od doma!

Ustanovitev podjetja v tujini
Če želite ustanoviti podjetje v tujini, potem vam za to ni treba preučevati tuje zakonodaje ali celo razmišljati o poslovni poti v tujino, saj lahko podjetje v tujini enostavno ustanovite kar iz Slovenije. Postopek se razlikuje glede na to, kakšno podjetje bi želeli ustanoviti ter v kateri državi bi to bilo, saj je ustanovitvena zakonodaja od države do države drugačna.

V našem podjetju dobro poznamo razmere v tujini in vam znamo iz naših izkušenj svetovati, v kateri tuji državi se vam najbolj splača ustanoviti podjetje. Razložimo vam tudi, kako je z davčno in drugo zakonodajo, koliko vas bo stala ustanovitev podjetja v tujini ter vse ostalo, kar vas zanima. Na voljo smo vam vsak dan preko spletnega klepeta ali telefona za hitro pomoč, pa tudi preko posebnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani ali elektronskega naslova.

Pokličite nas oziroma nas osebno obiščite v naših poslovnih prostorih v Ljubljani, kamor se lahko vedno zatečete po nasvet glede ustanovitve podjetij pa tudi vsega ostalega, kar se tiče podjetništva.

Pri nas poskrbimo tudi za informacije o drugih možnostih, s pomočjo katerih lahko pridete do podjetja doma ali v tujini. Ena takšnih odličnih priložnosti je nakup podjetja, ki vam omogoča, da do lastnega podjetja pridete z manj stroški. Če bi vas zanimal nakup podjetja v tujini oziroma bi o tem radi več podatkov, potem nas brez skrbi kontaktirajte in pomagali vam bomo!

Kot državljani Evropske unije lahko podjetje v vseh državah članicah ustanovite po veliko bolj enostavnem postopku kot drugi tujci, kar se vam splača izkoristiti, prav tako pa lahko ustanovite tudi podružnico svojega podjetja ter tako razširite svojo dejavnost še na druge, evropske trge ter si s tem zagotovite širšo publiko in več dobička. Morda pa se želite usmeriti na bližnje balkanske trge, ki imajo še velik potencial za rast, pri čemer vam lahko prav tako pomagamo v Firmici.

Podjetje v tujini prinaša kar nekaj prednosti, zato ne odlašajte in stopite v stik z nami!