Varčni radiatorji Glamox – zakaj jih izbrati?

Le kdo se ne bi rad ogreval ceneje in udobneje? Prav to je tudi razlog, da so varčni radiatorji Glamox postali tako priljubljeni, saj predstavljajo odlično alternativo drugim načinom ogrevanja. Prav zaradi njih se je tudi zelo populariziralo ogrevanje z električno energijo, saj njihovi grelniki omogočajo, da to postane res učinkovito in energetsko varčno. Naj vam predstavimo nekatere njihove prednosti!

Zelo enostavna montaža

Varčni radiatorji Glamox omogočajo zelo enostavno montažo. Lažje skorajda ne gre! Za montažo namreč ne potrebujete nobenih posebnih napeljav, inštalacij ali cevi, ampak le možnost priklopa na elektriko. Grelnik nato enostavno namestite na konzole, ki jih montirate na steno, priklopite na elektriko in že ga lahko začnete uporabljati.

Garancija na vse modele

Ena od prednosti je zagotovo tudi 5-letna garancija, ki je dokaz, da gre za zaupanja vredno blagovno znamko z dolgo življenjsko dobo. 5-letna Garancija na vse modele vam omogoča, da se boste ogrevali še bolj brezskrbno, zato se vam vsekakor splača izbrati takšno znamko grelnikov, ki vam nudi tudi garancijo na vse modele.

Odličen dizajn

Poleg že naštetih prednosti pa te norveške električne grelnike odlikuje tudi odličen skandinavski dizajn, ki je minimalističen, a zelo sofisticiran. Na voljo so številni različni modeli, ki so običajno na voljo tudi v različnih barvah, tako da jih lahko prilagodite ostali notranji opremi ter poskrbite, da bo prostor tako še veliko lepši.

Velik prihranek energije

Če želite prihraniti energijo pri ogrevanju, so varčni radiatorji Glamox prava izbira za vas, saj so izredno energetsko varčni. To pomeni, da za ogrevanje porabijo zelo malo električne energije oziroma kar do 35 % manj, kar je vsekakor občuten prihranek. Tako bodo vaši stroški za ogrevanje z njihovo pomočjo postali manjši.

Visoka stopnja udobja

Elektrika je vsekakor dobra izbira za ogrevanje tudi z vidika udobja. Ne le, da je montaža veliko enostavnejša kot pri drugih sistemih za ogrevanje, ampak je udobje zagotovljeno tudi pri sami uporabi. Za to poskrbi zelo hitro delovanje oziroma velika učinkovitost, ki zagotavlja, da se prostor res hitro ogreje. Poleg tega pa za še večje udobje lahko izberete tudi pametni termostat, ki se ga da upravljati kar preko telefona ali tablice.