VEDEŽEVANJE ALI DIVINACIJA

Kaj pravzaprav je vedeževanje ali divinacija kot ji strokovno pravijo mojstri. Ljudje pa se poslužujejo tudi izrazov kot so: prerokovanje, jasnovidnost, napovedovanje prihodnosti,… In še bi lahko naštevali.

Vedeževanje ali divinacija je usmeritev ali spiritualna orentacija vpogleda v predusodo oziroma v individualno pot posameznika. Vedeževalcu pokaže energetsko kompatibilnost in ga s slednjo usmeri do vseh možnih odločitev, ki jih spraševalec lahko v nadaljevanju sprejme. Ker pogosto niso vse odločitve spraševalca kompatibilne z njegovim trenutnim razmišljanjem ali odločanjem, si lahko s pravilnim nasvetom vedeževalca prihrani čas, odvečne dvome in kar je ključno, da pridobi objektivnejši uvid na situacijo, za katero sprašuje. Zatorej, če je spraševalec seznanjen kdaj, kje in kako se mora nečesa lotiti, ima na tak način več možnosti, da mu karkoli ne spodleti.

Vedeževanje

Dober vedeževalec bo znal poiskati problem, ugotoviti njegov izvor ter pravilno svetovati, ker si bo pomagal z energetsko kompatibilnostjo spraševalca in njegovo trenutno orientacijo, vezano na njegovo vprašanje. Objektivnost spraševalca je pri postavitvi njegovega vprašanja pogosto manj jasna, saj mu najpogosteje v ospredje silijo čustva negotovosti, nemoči, razočaranja, žalosti, zaskrbljenosti, užaljenosti, jeze ipd., zato vedeževalec pri svojem delu čustveno ne sodeluje. Namreč vedeževalec ne vidi vizije spraševalca enako, kot jo ta vidi sam, kajti le na tak način mu lahko čimbolj objektivno in konstruktivno svetuje.

Vedeževalec se poglablja v predusodo spraševalčevega načina življenja, ki se razlikuje od usode v tem, da ni statična, da življenjski izzivi niso dokončni in da ni ničesar, kar se še ne bi dalo spremeniti, popraviti, doseči, zaključiti ali se celo izogniti. Medtem, ko je usoda tisto, kar je že na energetskem nivoju spraševalca odrejeno, začrtano, namenjeno ali neizogibno.

Vzemimo en klasičen primer, ko me neka gospa vpraša, zakaj nisva s prijateljem in ljubimcem skupaj, če sva si usojena, kajti do sedaj so mi to vsi napovedali, ki sem jih klicala. Seveda imata oba, v tem primeru, vsak svoje obveznosti, vsak svoj način življenja in čeprav se ljubita nista skupaj, zakaj? Zato, ker je njuna usoda, kljub njuni ljubezni, popolnoma drugačna, kar ne pomeni, da ni možnosti, da bosta skupaj. Vendar pa morata pred tem, da skupaj zaživita, izživeti vsak svoj del življenjske poti, ki jima jo je namenila njuna usoda, čeprav sta se predusodno že srečala in zaljubila. Zatorej, ko bosta izpolnila vsak svoj življenjski del usode, ki se močno razlikujeta drug od drugega, jima bo usoda dovolila preživeti tudi njun skupni del življenja.

V času predusode, se spraševalec bolje znajde in lažje živi, če razume zakaj, kako in koliko časa, se mu bo še nekaj dogajalo, kar mu vedeževalec tudi razloži. Zlasti pa je svetovanje vedeževalca med drugim pomembno tudi zato, da spraševalca prebudi in ga bazira na filozofiji odgovornosti njegovega življenja.

Naj bo vaša usoda čim manj zapletena,
vaša prerokinja in numerologinja Anka

Kontakt: 090 30 47