Vrhunski kopalniški radiatorji Glamox in Vigo

Glamox in Vigo vam ponujata odlične rešitve za ogrevanje. Med njimi so tudi različni kopalniški radiatorji oziroma grelniki, ki so na prvi pogled podobni klasičnim radiatorjem, v resnici pa je med njimi kar nekaj razlik. Kopalniški radiatorji Glamox in Vigo namreč delujejo na elektriko, kar je velika prednost. Iz tega razloga jih ni treba priklapljati na centralni sistem ogrevanja, zaradi česar se poenostavi montaža. Ta je zelo preprosta in hitra, saj se takšni električni kopalniški radiatorji enostavno pritrdijo na steno s pomočjo konzol in že jih lahko začnete uporabljati.

Druga velika prednost uporabe električne energije za ogrevanje pa je njena prijaznost do narave, saj je električna energija bolj ekološka od marsikaterega drugega vira energije. Hkrati pa so električni kopalniški radiatorji oziroma grelniki Glamox prijazni tudi do uporabnika in njegovega zdravja. Ogrevanje z njimi namreč veliko manj izsušuje zrak, kot ogrevanje z drugimi grelnimi telesi. Preveč suh zrak ne vpliva ugodno na naša dihala. Zaradi tega je klima v notranjih prostorih, kjer se uporabljajo električni grelniki Glamox, veliko bolj zdrava, saj je zrak manj suh. To velja tudi za kopalniške radiatorje, ki poskrbijo za boljši zrak v vaši kopalnici ter vam zagotavljajo ekološko, učinkovito in kakovostno gretje.

Več o izdelkih si lahko ogledate na www.silenos-ogrevanje.si

Najbolj pogost razlog za to, da se uporabniki odločajo prav za kopalniške radiatorje Glamox, pa je njihova velika varčnost. Iz tega razloga se zanje odloča vedno več ljudi. Glamox kopalniški radiatorji namreč slovijo po nizki porabi električne energije. Zasnovani so namreč tako, da porabijo le minimalno energije za segrevanje prostorov. Vsi kopalniški radiatorji Glamox imajo tudi zaščito proti pregrevanju in se samodejno ugasnejo, če pride do njega.

Kopalniški radiatorji Vigo so sicer lahko zasnovani tudi kot cevni sušilniki oziroma v obliki lestve, na prečkah katere lahko sušimo brisače, oblačila itd. Takšni radiatorji za kopalnico so na voljo v različnih izvedbah, ki se razlikujejo predvsem glede na moč ogrevanja oziroma zmogljivost. Prav vsi radiatorji Vigo imajo tudi zelo natančen termostat, ki omogoča enostavno in precizno uravnavanje temperature v prostoru. To velja tudi za kopalniške radiatorje te priznane blagovne znamke. Električni kopalniški radiatorji Vigo so tako najboljša izbira za vse, ki bi radi poskrbeli za vrhunsko učinkovitost ogrevanja, zraven pa še nekaj prihranili.